E-Sangher, de nieuwsbrief van IVN -s-Hertogenbosch mei 2022 extra

e sangher kop 20180102

Aan: Bezoeker                     01 oktober 2022

Deze nieuwsbrief bevat afbeeldingen » Bekijk de nieuwsbrief in uw browser.

Vacatures: houd de vereniging levend!

In deze extra nieuwsbrief aandacht voor een aantal vacatures die we in onze vereniging hebben. Denk er eens over na, je kunt ook taken met meerdere mensen verdelen, maar laat eens van je horen! Op onze website vind je een lijst met alle vacatures variërend van bestuurslid tot hulp bij korte klussen. Hieronder de meest dringende vacatures.

Bestuurslid Jeugd en Jongeren

PestvogelKom jij ons bestuur uitbreiden met als aandachtsgebied jeugd, jongeren en jongvolwassenen?

Het bestuur wil graag meer jeugdige leden aan zich binden en is op zoek naar iemand die deze uitdaging aan wil gaan. De voornaamste taken voor deze functie zijn:

o Contact leggen en onderhouden met jeugd, jongeren en jongvolwassenen

o Meedenken over IVN-brede projecten en festivals

o Projecten als voedselbossen, tiny forests en landschapsbeheer begeleiden

Het bestuur vergadert iedere 2e dinsdag van de maand. Daarnaast is er 2 x per jaar een coördinatorenoverleg en in het voor- en najaar een Algemene Ledenvergadering. Mocht je interesse hebben, neem dan contact op met Harry van Haren, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   Telefoonnummer 06-51223720       .N.B. Het is vakantietijd, dus een reactie kan iets later komen dan normaal. 

Bestuurslid algemeen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         Door een aantal bestuurswisselingen zijn we op zoek naar een algemeen bestuurslid. De voornaamste taken voor deze functie zijn:


o Contact onderhouden met onze natuurgidsen en maatschappelijke organisaties (o.a. Staatsbosbeheer, Brabants Landschap en Natuurmonumenten)

o Overleg met onze cursuscoördinator over cursussen en opleidingen

o Onderhouden van contacten met regionale IVN-afdelingen en IVN Brabant en het bijwonen van de regio-overleggen (ongeveer 4 x per jaar).

Het bestuur vergadert iedere 2e dinsdag van de maand. Daarnaast is er 2 x per jaar een coördinatorenoverleg en in het voor- en najaar een Algemene Ledenvergadering. Mocht je interesse hebben, neem dan contact op met Harry van Haren,Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Telefoonnummer 06-51223720.        N.B. Het is vakantietijd, dus een reactie kan iets later komen dan normaal. 

 

Website en nieuwsbrief

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Na vele jaren inhoudelijk beheer van de website en het vullen van deze nieuwsbrief heb ik besloten om er aan het einde van dit jaar een punt achter te zetten. Als u ook vindt dat het belangrijk is om IVN-ers en anderen op de hoogte te brengen van onze activiteiten, dan hoop ik dat er iemand (of beter nog twee iemanden) deze taken van me wil overnemen. 

De komende periode gaan we onderzoeken of we overstappen naar een  afdelingswebsite en -nieuwsbrief onder de paraplu van de landelijke vereniging, met de daarbij behorende ondersteuning van IVN Landelijk. Daarom is het goed dat een nieuw iemand met frisse ideeën hier mee gaat kijken en mee gaat helpen  

Meer info bij Ferd Sauter, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Jeugd, school en Natuur op Maat

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er is binnen de vereniging ook altijd behoefte aan mensen die af en toe een uur willen meehelpen om met groepen de natuur in te gaan, met kinderen, schoolklassen of met speciale groepen, bijv. in verzorgingshuizen.

Jeugdnatuurgroep

Natuurouders

Het Bewaarde Land

Natuur op Maat.

Afzender: IVN / VNW 's-Hertogenbosch e.o.
Deel deze nieuwsbrief op Facebook of Twitter:   Facebook  Twitter

IVN/VNW is een vereniging die mensen wil stimuleren in het ontdekken van de natuur om ons heen. Centraal staan de thema's educatie en bescherming. twitter volgons facebookbutton

 

Klik op deze link om uit te schrijven » Afmelden IVN Nieuwsbrief