E-Sangher, de nieuwsbrief van IVN -s-Hertogenbosch November 2014

 
Deze nieuwsbrief bevat afbeedlingen » Bekijk de nieuwsbrief in uw browser.
Beste Bezoeker,                                                      03 oktober 2022 

Natuurlijk wil je als lid van de afdeling IVN/Vogel- en Natuurwacht 's-Hertogenbosch graag op de hoogte blijven van het reilen en zeilen van de vereniging. Als aanvulling op ons ledenblad Den Boschrietsangher en op onze website sturen wij daarom aan alle leden maandelijks deze nieuwsbrief. 

Veel leesplezier!
Het bestuur

PS
Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen, gebruik dan de uitschrijflink onderaan.
 

BBS NZ sBinnenactiviteiten in het NME-lokaal van de Brede Bossche School Nieuw Zuid, een apart gebouwtje aan de zijkant van de BBS Nieuw Zuid, ingang 4 (Louis Couperuslaan, 5216 SC 's-Hertogenbosch).

Klik hier voor de routebeschrijving naar de BBS. 

 ALV: Algemene ledenvergaderingen en gemeenteplannen

 Op 12 november 2014, 20.00 uur in de BBS Nieuw-Zuid is de Algemene ledenvergadering van het IVN/Vogel- en Natuurwacht 's-Hertogenbosch e.o. Die avond komt Johan Mees, een van de ecologen van de gemeente ’s-Hertogenbosch, vertellen wat de gemeente doet voor de natuur, biodiversiteit, ecologie, enz. Komt allen!

Overige activiteiten IVN/VNW 's-Hertogenbosch e.o.

Knotwilgen 2sZondag, 16 November 2014,10:00-13:00 uur: Wilgen knotten in de Moerputten, vertrekpunt parkeerplaats Moerputten, Deutersestraat, 's-Hertogenbosch. Contact: Cor Haest, tel. 073-5215160, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zaterdag, 22 November 2014,09:00-12:00 uur: De Natuurschool gaat op zoek naar watervogels. Engelermeer, verzamelen op Parkeerplaats aan het Engeler Visserspad. Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zondag, 30 November 2014,10:00-12:00 uur: Natuurwandeling met als thema: 'Natuur klaar voor de winter'. Engelermeer. Vertrekpunt parkeerplaats politiebureau hoek Haverleij-Beverspijken.

Activiteiten elders

Mail even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je naar een activiteti elders wil, i.v.m. met samenreizen.  

Andere activiteiten van IVN-afdelingen in Noord-Brabant de komende maand: klik hier. Met veel excursies en lezingen over mossen, slechtvalk, das, kalkgraslanden en bijen.

Blauwe sluis sDinsdag 4 november 19.30 en 21.00 : inloopavond over over de herinrichting van Maasuiterwaard de Blauwe Sluis bij Gewande. Restaurant De Blauwe Sluis, Krommenhoek 11, 5236 BE Gewande.

Zaterdag 8 november: Groen Dichterbij Festival in Amersfoort over groene buurtprojecten. www.groendichterbij.nl.

Vele handen maken licht werk

Gevraagd worden:

Mensen die willen meehelpen op de Brede Bossche School Nieuw Zuid: werken in de natuurtuin op vrijdagmiddag van 13.30 tot 14.00 uur met een groep kinderen.

Mensen die in het weekend op excursie willen gaan met de Jeugdnatuurgroep (7-12) of met jongeren vanaf 11 jaar.

Mensen die doordeweeks willen helpen bij het natuuronderwijs aan de BBS Nieuw Zuid en evt. andere scholen.

Klik hier voor vacatures binnen de vereniging.

Mail even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je je handen uit de mouwen wilt steken.   

Heb je ook een bijdrage voor de nieuwsbrief? Reageren of meer informatie? Een werkgroep- of andere activiteit onder de aandacht van IVN/VNW-leden brengen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ferd Sauter, bestuur IVN/VNW 's-Hertogenbosch e.o.

Afzender:
IVN / VNW 's-Hertogenbosch e.o.
​www.ivn-s-hertogenbosch.nl
Klik op deze link om uit te schrijven » Afmelden IVN Nieuwsbrief