Privacy Statement

Privacy Statement – afdeling ’s-Hertogenbosch

Dit privacy statement is van toepassing op IVN afdeling ‘s-Hertogenbosch, kortheidshalve aangeduid met IVN.
Dit is de versie van 7 april 2019           

Opslag en verwerking van gegevens

Wanneer je informatie aanvraagt, lid of donateur wordt van IVN, deelneemt aan activiteiten en cursussen of artikelen via de webwinkel bestelt, worden jouw persoonsgegevens vastgelegd. IVN gebruikt jouw gegevens voor de uitvoering van je aanvraag of bestelling en om leden, donateurs en bezoekers van onze website te informeren over projecten, producten en het werk van IVN. Wij delen jouw gegevens niet met derden.

Doeleinden van de verwerking en opslag

Er zijn verschillende doeleinden waarvoor IVN jouw gegevens verzamelt en verwerkt. In het kader van haar dienstverlening verzamelt en verwerkt IVN gegevens van jou:

  • Wanneer je een IVN-lidmaatschap afsluit om je te kunnen informeren over lidmaatschaps-aangelegenheden (contributie, bijeenkomsten, werkgroepen, nieuwsbrieven).
  • Wanneer je producten en/of diensten van IVN afneemt.
  • Om leden/bezoekers van haar (nieuwe) producten, activiteiten en diensten op de hoogte te houden. rechtstreeks maar ook bijvoorbeeld door campagnes via sociale media.

Soort gegevens

In het kader van haar dienstverlening verwerkt IVN gegevens van leden, abonnees, deelnemers aan activiteiten / cursussen en bezoekers van onze website / -shop, online promoties, evenementen en acties. IVN registreert je naam, adres, geboortedatum, en geslacht (ten behoeve van de levering), financiële gegevens zoals je bankrekeningnummer (ten behoeve van de betaling) en gegevens dat bepaalde onderwerpen je interesseren (ten behoeve van de nieuwsbrief en deelname aan werkgroepen). IVN afdeling ’s-Hertogenbosch werkt samen met de landelijke IVN-organisatie. Ook de landelijke IVN-organisatie beheert de gegevens van leden en donateurs. Zij hebben een eigen privacy statement: https://www.ivn.nl/privacy-en-cookie-statement

Gegevens wijzigen

Je kunt op elk moment inzage vragen in de gegevens die wij over je verzamelen of deze laten corrigeren of verwijderen. Een verzoek kun je indienen per e-mail, voorzien van je naam en adres. Je e-mail kun je richten aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Abonneren en afmelden e-mailnieuwsbrieven

Je kunt je op diverse plekken op onze website abonneren op nieuwsbrieven van IVN. Hiervoor is het achterlaten van een geldig e-mailadres verplicht. Wil je minder of geen nieuwsbrieven ontvangen? In elk bericht zit onderaan een afmeldlink waarmee je je op elk moment voor het e-mailabonnement kunt afmelden.

Verantwoordelijkheid

De verantwoordelijkheid voor de bescherming van persoonsgegevens ligt bij het bestuur van IVN ’s-Hertogenbosch: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bij het bestuur is een overzicht beschikbaar wie over welke informatie beschikt. Het bestuur ziet erop toe dat alleen de hoogst noodzakelijke gegevens worden beschikbaar gemaakt.

Hierboven genoemde gegevens worden bewaard op beschermde locaties. Iedereen binnen IVN ’s-Hertogenbosch die toegang heeft tot (een deel van) de hierboven genoemde gegevens is bekend met dit privacy statement en de richtlijnen voor omgaan met persoonsgegevens.

Wijzigen van privacy statement

Wij behouden ons het recht voor om dit in privacy statement te wijzigen. Wij zullen wijzigingen melden op onze website.Wat is/doet het IVN?

IVN 's-Hertogenbosch
IVN 's-Hertogenbosch is een vereniging met als doel natuur- en milieu-educatie.

Actieve vrijwilligers
IVN 's-Hertogenbosch bestaat uit actieve vrijwilligers. Onze vereniging kent zowel volwassen leden als jeugdleden.

Wat staan we voor?
Wij willen iedereen stimuleren de natuur te ontdekken rond de thema's beleving en educatie.

 

button lid worden button lid worden
button lid worden button lid worden button natuurbeleving voor bijzondere groepen

Facebook logo 150   facebookbutton

 

   

Contact met IVN 's-Hertogenbosch e.o.